Web Designing

Een website is misschien wel je belangrijkste communicatiekanaal. Want klanten zijn makkelijk te vinden dankzij een sterke online aanwezigheid. En informatie, beleving en communicatie zijn volledig op elkaar afgestemd. Het begint bij je doelgroep. Het is heel belangrijk om te weten wat zij nodig hebben en welke rol jouw website daarin speelt. Een webstrategie is dan ook het uitgangspunt voor de structuur, lay-out, inhoud en uitstraling van uw website. 

UX Design leidend tot succes

Wat zijn je doelen als bedrijf of organisatie? Ook online zijn uw zakelijke doelen leidend. Natuurlijk moet het design van de website van het scherm springen. Maar bovenal moet je website iets te bieden hebben. We noemen het conversie. Zowel het ontwerp als de lay-out van uw website moeten gericht zijn op het bereiken van deze doelen (groot en klein). Van contactverzoeken, klikken op telefoonnummers en e-mailadressen tot downloaden.  Structuur als basis voor succes,  maar uitstraling is minstens zo belangrijk. 

Een sterk design brengt je online performance naar een hoger level

Een website is niet alleen een visitekaartje. Het moet uitnodigen tot interactie. Elke pixel op het scherm beïnvloedt de gebruikerservaring. Een goede website heeft daarom een ​​logische opbouw. In het menu, maar vooral op de pagina’s zelf. We moedigen bezoekers aan om op relevante informatie te klikken. In elke fase voldoen we aan de verwachtingen van de doelgroep. Het resultaat? Conversiegericht webdesign dat logisch is.

Vraag nu een offerte aan voor web desiging: