Elementor

Wij zijn gespecialiseerd in WordPress Elementor

Waarom Elementor?

Elementor Pro bevat alle tools die een webontwikkelaar nodig heeft om professionele en unieke websites te maken. Voor uzelf of voor uw klanten. Elementor Pro bevat een eigen themabouwer waarmee u alle onderdelen en pagina’s van uw WordPress-website kunt bewerken.

Vrijwel alles wat een WordPress-website biedt, kan worden aangepast.
Bovendien heeft elementor Pro een zeer krachtige pop-upbuilder. De Elementor pop-upbuilder gebruikt dezelfde builder die u gebruikt om uw pagina’s te maken. Pop-ups kunnen op verschillende manieren op elke pagina worden weergegeven. U kunt bijvoorbeeld opgeven dat er alleen een pop-up moet verschijnen als u de pagina verlaat.

Elementor Pro

Verbeter uw ervaring met het bouwen van Elementor-pagina’s met meer dan 90 creatieve elementen en plug-ins. Verbeter het maken van uw pagina’s met eenvoudig te gebruiken elementen die zijn ontworpen om het ontwerpen en publiceren van uw volgende WordPress-pagina eenvoudiger en mooier dan ooit te maken.

VOLLEDIG KLANTGERICHT
Elk element heeft verschillende opties om uw website op alle mogelijke manieren aan te passen. Met uw fantasie kunt u vrijwel elk ontwerp realiseren.

LICHTGEWICHT en DIRECT OPLADEN
Geen extra bronnen of rommelige code die uw site vertragen. Geoptimaliseerd voor ultrasnel laden en directe live-bewerking.

ELEMENTBESTURINGSOPTIE
Schakel individuele elementen in en uit om de pagina sneller en soepeler te laden. U kunt onnodige widgets uitschakelen om de website helder te houden.

Elementor Essentials

Elementor Essentials is een verzameling van add-ons die speciaal zijn ontworpen voor de Elementor page builder. Deze add-ons verbeteren het ontwerp en de functionaliteit van WordPress-websites. Het pakket omvat verschillende widgets, sjablonen en functies die samen met Elementor kunnen worden gebruikt om professioneel ogende websites te maken. De add-ons bieden een scala aan ontwerpelementen zoals typografie, kleurenschema’s, iconen en meer. Deze elementen bieden website-eigenaren en ontwerpers de vrijheid om echt unieke websites te creëren. De add-ons zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan website-types, zoals bedrijfswebsites, portfolios, blogs en online winkels.

Elementor Addons

Elementor addons zijn uitbreidingen voor de Elementor-paginabouwer die extra functionaliteiten toevoegen aan uw website. Door gebruik te maken van deze addons kan ons team uw website nog verder aanpassen volgens uw eigen wensen en behoeften. Er zijn bijvoorbeeld addons die meer ontwerpmogelijkheden bieden, addons die extra widgets toevoegen, of addons die u meer controle geven over de typografie en lay-out van uw website.

Elements KIT

Elements KIT is een uitzonderlijke oplossing om productiviteit te garanderen terwijl wij eersteklas service leveren. Het biedt een suite van krachtige tools die gespecialiseerd zijn in projectmanagement, team samenwerking, communicatie en bestandshosting. Met Elements KIT kunnen wij gemakkelijk projecttimelines maken, taken toewijzen aan teamleden, voortgang bijhouden en op de hoogte blijven van tijdige meldingen.