GOOGLE SHOPPING

Google Shopping is een dienst van Google die zoekers helpt bij het vinden en kopen van producten op internet. Dit heeft verschillende voordelen voor webwinkels. Zo kan Google Shopping worden gebruikt om online snel en eenvoudig collecties te vinden. Dit maakt het vinden van producten een stuk eenvoudiger.

Wat gaan we doen
en wat maakt ons anders

Wij hebben onze eigen visie op het efficient uitvoeren van efficiente Search Engine Advertising van websites, dat begint als volgt:

Vraag nu een offerte aan voor Google Shopping:

De waarde van Google Shopping

Een goed ontworpen Google Shopping-campagne kan online shoppers aantrekken en meer verkeer naar uw website leiden. Een goede Google Shopping kost nogal wat moeite, en het is geen gemakkelijke taak. Ambis BV ondersteunt u bij de juiste organisatie van deze evenementen. We vertellen je er meer over of maken een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Het aanbod is geheel vrijblijvend maar we zijn zo enthousiast over ons bedrijf dat we je graag een voorstel willen doen zodra we het rapport hebben aangeleverd. Laat maar weten of je dat op prijs stelt na het ontvangen van jouw persoonlijke rapport.

Hoog ranken in Google Shopping

Om deze bezoekers aan te trekken is het belangrijk om hoge resultaten te behalen op Google Shopping. De ruimte voor gratis zoekresultaten wordt kleiner en de ruimte voor adverteerders groeit en groeit. Een Google Shopping-advertentie bestaat uit de productnaam, afbeelding, prijs en naam van de online winkel. De advertenties worden weergegeven onder reguliere Google Ads-advertenties, zoals weergegeven in de afbeelding onderaan deze pagina. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw producten op deze site verschijnen.

Ambis BV is expert op het gebied van Google Shopping marketing. We volgen de ontwikkeling van Google op de voet, daarom is Ambis BV al gespecialiseerd in Google Shopping marketing. Onze experts hebben alle kennis en ervaring in huis om een hoge positie in Google Shopping te behalen. Geïnteresseerd in Google Shopping marketing of heb je meer vragen? Neem  contact met ons op via: of gebruik het contactformulier. 

Voorbeeld van Google Shopping in zoekresultaten. Een groot deel van de zoekresultaten wordt ingenomen door betaalde advertenties, eigenaren van webwinkels zijn min of meer verplicht om mee te doen aan betaalde advertenties om via Google bezoekers te bereiken.

Vraag nu een SEA offerte aan: