Diensten2

Ambis Level 1: E-presence

Een ideale website voor startende bedrijven en de basis voor verdere groei. Wij houden er rekening mee dat je later wilt uitbreiden met meer functionaliteit. Deze website is er om te zorgen dat je gaat opvallen op het web door de SEO die wij inbouwen. Het geeft de klanten de mogelijkheid om met je in contact te treden. Je krijgt 7 standaard pagina’s en een keuze uit 5 verschillende designs. We geven je een korte cursus hoe je jouw site kunt beheren.

Ambis Level 2: E-marketing

Zoals de E-presence website maar dan uitgebreid met email marketing. We integreren MailPoet of Mailchimp zodat je email marketing kunt toepassen. Je website wordt uitgebreid tot 12-15 plus een Landing Page waarmee je email marketingacties kunt doen. Klanten kunnen bij jou je diensten reserveren en makkelijk in contact treden.

E-marketing

Zoals de E-presence website maar dan uitgebreid met email marketing.

E-commerce

Met dit type website krijg je een echte digitale verkoop machine!

E-presence

Een ideale website voor startende bedrijven en de basis voor verdere groei.

Community Platform

Wil je je eigen social media omgeving? Wij hebben daar het ideale platform voor.

E-business

Wil je jouw website integreren met je back-office? Dat kan en dat is één van onze specialiteiten.

E-specials

Uiteraard voeren we ook speciale projecten uit waarbij je een concurrentievoordeel hebt.

Ambis Level 3: E-commerce

Met dit type website krijg je een echte digitale verkoop machine! Door woocommerce te integreren in je website kunnen klanten online bestellen zonder dat jezelf online hoeft te zijn. Telkens als een klant besteld krijg je een notificatie. 

Ambis level 4: E-Business

Wil je jouw website integreren met je back-office? Dat kan en dat is één van onze specialiteiten. Naast de hierboven standaard functionaliteit maken we een spcficatie van hoe de website veel activiteit en zorgen uit handen kan nemen.

Ambis Level 5: E-Specials

Uiteraard voeren we ook speciale projecten uit waarbij je een concurrentievoordeel hebt. We denken mee in het tot stand komen van een digitaal verdienmodel en specificeren hoe dat tot uiting moet komen in een digitale business.

Ambis Next Level: Community Platform

Wil je je eigen social media omgeving? Wij hebben daar het ideale platform voor. Het ultieme gesloten community omgeving waarmee je wereldwijd kunt communiceren met je leden. Komst standaard met een eigen app. Vraag naar de mogelijkheden!

Meer Weten?

Je kunt ons altijd contacteren voor meer informatie. Uiteraard kan je ook gewoon langskomen voor een lekker bakje koffie!